Tilmeld

Går du og din virksomhed op i gøre en forskel? Tilmeld dig CSR Profil og bliv en del af bevægelsen. Vi er dedikeret til at skabe bæredygtig forandring og miljøbevidsthed, så tilmeld dig nu og giv dit bidrag til en bedre fremtid. Tilmeld dig i dag, og begynd at gøre en forskel!

For yderligere oplysninger om kriterier for medlemskab, priser eller andre spørgsmål kontakt os direkte. Tilmeld dig nu og hjælp os med at redde fremtiden!

Hent Mærke

Her kan du hente vores mærke. Du skal blot kopierer koden i feltet og indsætte det på din hjemmeside.

Det behøver ikke være på forsiden eller i footeren. Bare siden kan findes fra forsiden. Det kan f.eks. være på din “om os” side.

Stor 128×128 pixel

Tilmeld
<a href="https://dkmodskattely.dk/" target="_blank" id="xcm" rel="noopener noreferrer"><img decoding="async" src="https://dkmodskattely.dk/wp-content/uploads/2023/08/dkmodskatter128x128pixel.png" /></a>

Lille 64×64 pixel

Tilmeld
<a href="https://dkmodskattely.dk/" target="_blank" id="xcm" rel="noopener noreferrer"><img decoding="async" style="height:64px" src="https://dkmodskattely.dk/wp-content/uploads/2023/08/dkmodskatter64x64pixel.png" /></a>

Krav for tilmeldning

Link til dette site “sitedomæne” fra din hjemmeside inden for 14 dage efter registrering

Placering af vores badge på en side, der kan findes på hjemmesiden – ikke kun ved at have den direkte vej

Let at indsætte badge i forskellige størrelser

Vi siger Nej Tak til sider om Sex, porno, lån og spil

Tilmeld dig nu og vær med til at gøre en forskel! Tilmeld dig i dag!

Ved at blive medlem af Sympati-Mærket er du ikke bare med til at sprede budskabet, men gør aktivt en forskel. Tag del i denne bevægelse og vær med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Tak for din støtte! Sammen kan vi gøre verden til et bedre sted. Bliv medlem nu og begynd at gøre en forskel!

Har du flere sider der skal tilmeldes, kan du med fordel skrive til [email protected] Med din liste over sider du vil have tilmeldt. OBS Husk badget skal være på plads, inde du tilmelder.

[csr_form]